Om oss  

Trondheim Antirustsenter er det største og eldste firmaet innenfor rustbeskyttelse av kjøretøy i landsdelen. Våre 4 ansatte har tilsammen over 50 års total bransjeerfaring, og vi har i løpet av disse årene blitt en anerkjent aktør for både private kunder, bedrifter og forhandlere. Vi har flere ganger i årenes løp modernisert vårt verksted og vår kompetanse.


Senest i 2010 så modernisert vi store deler av vårt bygg og vårt utstyr. Det gjør at vi kan være enda mer effektive i hverdagen, og det gjenspeiler også våre fordelaktige priser. Som vi liker å si det: ”Sjekk våre priser først!”


Hos Trondheim Antirustsenter er vi i dag 4 ansatte. Vi er stolte av vårt yrke, og vi er villig til å strekke oss langt for å imøtekomme dine ønsker. Hvis vi skulle beskrive oss selv, så vil vi si at vi yter god service, vi er løsningsorienterte og vi innehar bred kompetanse.


Har du spørsmål så er det bare å ta kontakt. Vi skal sørge for at du blir godt mottatt, og du kan være trygg på at din bil er i de beste hender.
Levert av